VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: APES

Debat publik në Gjenevë: Cila është e ardhmja e gazetarisë ?

By | February 27, 2019

Film nga Dreka Presidenciale në Bernë 2018 e APES me Alain Berset Presidentin e Konfederatës

By | November 25, 2018

Mirupafshim nga stratosfera! – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | June 18, 2018

Në Kosovë, në këtë jubilé – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | March 3, 2018

Pikëtakim i ri me Tiçinon, tek e famshmja Lulja e Gurit – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | October 1, 2017

Doris Leuthard, presidentja e Zvicrës për drogën në Shqipëri, reformën, dialogun dhe shkollat shqip Nga Elida Buçpapaj

By | September 7, 2017

Zvicra e gatshme të ndërmjetësojë për zgjidhjen e krizës së Koresë së Veriut

By | September 4, 2017

APES takim me Presidentin e Kryqit të Kuq

By | April 19, 2016

Më 18 tetor Zvicra shkon në zgjedhjet federale –

By | October 11, 2015