VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Tiçino

Zvicër: Rritje e re e infektimit në Ticino – por në plan kombëtar stabile

By | May 21, 2020

Sommaruga në Belinconë: Tiçino nuk është më në një situatë të jashtëzakonshme

By | May 2, 2020

Covid-19, në Tiçino regjistrohet vdekshmëria rekord

By | April 25, 2020

Koronavirus: Numri i të prekurve në Zvicër shkon në 4 840, numri i viktimave 43

By | March 20, 2020

Koronavirusi- Pesë kantone zvicerane marrin masa të jashtëzakonshme

By | March 16, 2020

Zvicër – Kantoni i Tiçinos i mbyll të gjitha shërbimet, përveç supermarketeve dhe farmacive

By | March 14, 2020

Rritja e popullsisë, Zvicra shpërblen për bebet e lindura

By | December 29, 2018

Pas Tiçinos edhe St.Gallen i thotë jo burkës!

By | September 24, 2018

Zvicër: Në Tiçino u shmang një masakër e tipit Breivik

By | May 12, 2018

Zvicër: Peshku i vitit 2018 është ngjala

By | January 2, 2018

Pikëtakim i ri me Tiçinon, tek e famshmja Lulja e Gurit – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | October 1, 2017

Zjarre masive në Zvicër, u bllokuan përkohësisht disa rrugë automobilistike

By | December 28, 2016

Zvicër: Nga 1 korriku ndalohet burka në Tiçino – Komunikatë zyrtare nga Ambasada e Arabisë Saudite –

By | June 17, 2016

TIÇINO – OSE GJERDANI I PERLAVE TË ZVICRËS JUGALPINE Nga Elida Buçpapaj e Skënder Buçpapaj

By | January 29, 2016

‘Shtatë të urtët’ e fillojnë ditën në Tiçino

By | July 3, 2015

QEVERIA ZVICERANE FILLON EKSKURSIONIN VEROR

By | July 2, 2015