VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pierre-Michel Virot

Debat publik në Gjenevë: Cila është e ardhmja e gazetarisë ?

By | February 27, 2019

Në Liechtenstein, fqinjin e vogël të Zvicrës, në vitin e tij të 300-të – Reportazh nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | October 3, 2018

Doris Leuthard, presidentja e Zvicrës për drogën në Shqipëri, reformën, dialogun dhe shkollat shqip Nga Elida Buçpapaj

By | September 7, 2017