VOAL

VOAL

Tag Archive: IBRAHIM RUGOVA

Pjesa e tretë: Vështrim retrospektiv dhe Komunikimi prej një dekade me Dalip Grecën Nga Elida Buçpapaj

November 2, 2021

Anton Çetta do t’i pajtonte deputetët e zemëruar të LDK-së e do t’i bënte ta votonin Vjosa Osmanin si Presidente të Kosovës! Nga Elida Buçpapaj

April 4, 2021
Send this to a friend