VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Antonio Guterres

Guterres: OKB dhe bashkësia ndërkombëtare tradhtuan Srebrenicën para 25 vitesh

By | July 11, 2020

OKB apelon për mbrojtje të fëmijëve në mes të pandemisë COVID-19

By | April 17, 2020

Udhëheqësit botërorë në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së

By | September 24, 2019

Guterres: Mbi 70 milionë të zhvendosur, një shifër marramendëse

By | June 20, 2019

Gueterres: Taksa po rrit tensionet mes Serbisë dhe Kosovës

By | February 6, 2019

Guterres i kërkon Trumpit të mos tërhiqet nga marrëveshja me Iranin

By | May 3, 2018

Shefi i OKB-së: Lufta e Ftohtë është kthyer

By | April 14, 2018

Guterres: Jemi duke shkuar drejt periudhës së Luftës së Ftohtë

By | March 29, 2018

Guterres: Koha është që burrat të fillojnë të mësojnë nga gratë

By | March 8, 2018

Bota kërcënohet nga “konfrontimi bërthamor”

By | February 16, 2018

Trump: Thirrje për reformë të OKB-së

By | September 18, 2017

Guterres i kërkon Suu Kyisë të ndalojë dhunën kundër myslimanëve

By | September 18, 2017

Guterres: Autoritetet në Birmani ta ndalin dhunën kundër myslimanëve

By | September 14, 2017

Guterres: Jam i shqetësuar për synimet e Trumpit

By | January 31, 2017

Fillon detyrën Sekretari i ri i Përgjithshëm i OKB-së

By | January 1, 2017

Trumpi do të përdorë fondet amerikane për të ndryshuar OKB-në

By | December 29, 2016

Antonio Guterres bën betimin si Sekretar i përgjithshëm i OKB-së

By | December 12, 2016

Antonio Guterres zgjidhet zyrtarisht Sekretar i Përgjithshëm i OKB-së

By | October 13, 2016

Guterres nominohet për Sekretar të Përgjithshëm të OKB-së

By | October 6, 2016

Guterres zgjidhet jozyrtarisht si Sekretari i ri i Përgjithshëm i OKB-së

By | October 5, 2016

KS i OKB-së voton për kandidatët për sekretar të përgjithshëm

By | October 5, 2016

Jeremiçi në fazën finale për postin e Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së

By | August 30, 2016

JOLIE VIZITON KAMPIN E REFUGJATËVE SIRIANË NË TURQI – ‘ËSHTË NJË EKSPLOZION I VUAJTJES NJERËZORE’

By | June 21, 2015