VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Skënder Buçpapaj

Librat poetikë “Ujshëm” nga Elida Buçpapaj dhe “Imgur” nga Skënder Buçpapaj prej sot në Panairin e Librit Tiranë

By | November 13, 2019

KËNGA E RRUGICAVE – Poezi nga FABIO PUSTERLA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | November 3, 2019

Pa ty po kthehesha, si i dehur… – Poezi nga Pier Paolo Pasolini – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | November 2, 2019

Përhershmëria – Poezi nga Carlos Drummond De Andrade – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | October 31, 2019

Në San Mamete, me Morris. In Memoriam – Poezi nga FABIO PUSTERLA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 27, 2019

TRE POETË TROPOJANË NË POEZINË E VITETVE SHTATËDHJETË – Vështrim nga QAZIM SHEHU

By | October 18, 2019

Peizazh – Poezi nga FABIO PUSTERLA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 8, 2019

Anxhela qan sepse nuk di të flasë – Poezi nga FABIO PUSTERLA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | September 21, 2019

IDRIZ LOGU, NJË EMËR I MERITUAR PËR GJIMANZIN E TROPOJËS! – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ dhe një grup intelekualësh të nderuar tropojanë*

By | September 16, 2019

kthimi yt do të jetë kthimi im – Poezi nga Edward Estlin Cummings – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | September 2, 2019

më shumë se çdo gjë në qiell – Poezi nga Edward Estlin Cummings – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | September 2, 2019

Poezia e nëntë sekrete – Poezi nga Guillaume Apollinaire – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | August 25, 2019

Kodra – Poezi nga Edgar Lee Masters – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | August 23, 2019

Invictus – Poezi nga William Ernest Henley – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | August 23, 2019

Psalm për orët e vona – Poezi nga DOROTHY PARKER – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 22, 2019

Fatsjellësi i madh – Poezi nga VOLTAIRE – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 21, 2019

na ishte nëherë një grua/që vuri kokën në furrë – Poezi nga CHARLES BUKOWSKI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 19, 2019

Kur duart e tua ishin hënë – Poezi nga JUAN RAMON JIMENEZ – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 17, 2019

Kur të ëndërroj – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 17, 2019

Puthja – Poezi nga CHARLES BUKOWSKI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 15, 2019

E thjeshtë si mirëdita – Poezi nga JACQUES PRÉVERT – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 15, 2019

Ka një vend në botë ku zemra rrah fort – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 15, 2019

Gjithçka vlen – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 11, 2019

DO TË VIJNË SHIRAT E ËMBËL – Poezi nga SARA TEASDALE – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 8, 2019