VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Karin Keller-Sutter

Këshilltarja Federale Karin Keller-Sutter thotë se virusi nuk ka “një datë skadimi” dhe preferon të bëjë pushimet në Zvicër

By | June 15, 2020

Zvicra do t’i rihapë gradualisht kufijtë

By | May 6, 2020

Këshilli Federal i Zvicrës apel qytetarëve: Rrini në shtëpi!

By | March 18, 2020

Tre këshilltarë federalë flasin me rastin e 1 Gushtit, festës së ditëlindjes së Zvicrës

By | August 1, 2019

Zvicra: Luftëtarët e IS-it të gjykohen në vendin ku janë

By | February 19, 2019

Zvicra zgjodhi sot dy gra në qeveri

By | December 5, 2018