VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Alain Berset

Këshilltari Federal i Zvicrës Alain Berset përshëndet fitoren e Gjons’Tears: Bravo dhe faleminderit që e përfaqësuat Zvcrën kaq mirë në Eurovizion!

By | May 24, 2021

Z. Alain Berset – Zviceranët i kanë respektuar të gjitha këshillat nga Berna & Kantonet, por kjo nuk ka mjaftuar! Nga Elida Buçpapaj

By | December 14, 2020

(Video) Këshilltari Federal Alain Berset përfshin Roger Federer në fushatën: Rri në shtëpi – me Hashtag: “Kështu mbron veten dhe të tjerët #Protectyourselfandothers”

By | March 21, 2020
  • 1
  • 2
Send this to a friend