VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jean-Hubert Lebet

Ambasadori i Zvicrës në Kosovë: Prekja e kufijve do të sillte tragjedi të reja

By | June 17, 2020

Ambasada e Zvicrës në Prishtinë: Ndryshimi i kufijve Kosovë-Serbi nuk funksionon

By | June 2, 2020

Haradinaj dhe Lebet hedhin poshtë mundësinë që Kosova dhe Serbia mund të gjejnë zgjidhje nëpërmjet ndryshimit të kufijve

By | May 8, 2019

Nëse jemi Amerikë dhe Evropë, t’i bindemi Amerikës dhe Evropës Demokratike – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | April 1, 2019

Ambasadori britanik: Jean-Hubert Lebet tha atë që mendojnë të gjithë

By | April 1, 2019

Ambasadori i Zvicrës është bërë hero i popullit të Kosovës, ndërsa ministri që kërkon dëbimin e tij është një injorant Nga Enver Robelli

By | March 29, 2019

Albinfo.ch e censuron Ambasadorin e Zvicrës! – Nga Elida Buçpapaj

By | March 28, 2019

(Video) Ambasadori zviceran Jean-Hubert Lebet: Ne jua paguajmë ujësjellësin, ju i paguani veteranët e rrjeshëm!

By | March 27, 2019

Ambasadori zviceran në Kosovë: Rishkrimi i kufijve asnjëherë s’ka funksionuar, nuk jep paqe

By | March 7, 2019

Në Kosovë, në këtë jubilé – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | March 3, 2018

Zvicra kundër ndarjes së Kosovës

By | February 21, 2018

Zvicra ndihmon Kosovën në sektorin e ujit të pijshëm

By | December 6, 2017