VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Stevo Pendarovski

Presidenti i Maqedonisë Veriore i prerë: “Ndryshimi i kufijve mund të sjellë edhe konflikte të armatosura”

By | July 16, 2019

Vulin i reagon keq presidentit maqedonas që foli kundër ndarjes së Kosovës

By | June 1, 2019

Pendarovski shprehet kundër idesë së korrigjimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë: ide të këtilla nuk i takojnë shekullit të 21-të

By | May 31, 2019

Stevo Pendarovski inaugurohet president i Maqedonisë së Veriut

By | May 12, 2019

Pendarovski shpallet kryetar i shtetit me certifikatë në gjuhën shqipe dhe maqedonase

By | May 11, 2019

Pendarovski: Do të jem president për të gjithë

By | May 6, 2019

Zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut, kryeson Pendarovski

By | May 5, 2019

Në Maqedoninë e Veriut po mbahet balotazhi për zgjedhjet presidenciale

By | May 5, 2019

Presidenti i Maqedonisë së Veriut zgjidhet në balotazh, kandidati shqiptar Blerim Reka fitoi 79 812 vota

By | April 22, 2019

Zaev: Pendarovski ka mbështetjen e të gjitha bashkësive etnike

By | March 3, 2019

Stevo Pendarovski kandidat presidencial i partive të pushtetit në Maqedoninë e Veriut

By | March 2, 2019

Korrigjimi i kufijve mund të ndikojë edhe në referendumin e Maqedonisë

By | August 19, 2018

Maqedonia të mërkurën merr ftesë për anëtarësim në NATO

By | July 9, 2018