VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Elida Buçpapaj

Z.Sandër Lleshaj, jepni dorëheqjen! Nga Elida Buçpapaj

By | February 12, 2019

8 shkurt dita që ti e dashur Nëna ime na le Nga Elida Buçpapaj

By | February 7, 2019

shiu lag shiun poezi nga elida buçpapaj

By | February 7, 2019

KUJTIMIT TË LOJËS SË AKTORËVE NË NJË PASQYRË NË MESNATË – Poezi nga JAMES JOYCE – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | February 2, 2019

Thanks to Ambassador Kyle Scott! Amerika nuk ka ndryshuar qëndrim ndaj Kosovës – Nga Elida Buçpapaj

By | February 1, 2019

Dhurata e çiltër Poezi nga Robert Frost Shqipëroi Elida Buçpapaj

By | January 29, 2019

Kushtimi – Dedikuar John F.Kennedy Poezi nga Robert Frost Shqipëroi Elida Buçpapaj

By | January 29, 2019

In Memoriam Shoah – Takim me Z.Johanna Jutta Neumann që i dëshmoi botës se moralin e Europës e shpëtuan shqiptarët Nga Elida Buçpapaj

By | January 27, 2019

Përse duhet që gjithë shqiptarët të jenë me Ramushin! Nga Elida Buçpapaj

By | January 16, 2019

Po pse djemtë e nipat e spiunëve dhe ish nomenklaturës! Nga Elida Buçpapaj

By | January 13, 2019

Arbana Xharra, po Baton Haxhiu çka asht?! – Nga Elida Buçpapaj

By | January 11, 2019

Shqipërinë po e zbrazin po me çfarë do ta mbushin? Nga Elida Buçpapaj

By | January 4, 2019

2019 sjelltë shumë fat për ne, miqtë e aleatët tanë, dalshim faqebardhë në të gjitha sfidat tona të përbashkëta! – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | December 31, 2018

Për intervistën e Adi Krastës me Sali Berishën & një intervistë 24 vite më parë!-Nga cikli: të vërtetave u vjen rradha! Nga Elida Buçapaj

By | December 29, 2018

Letër e Hapur Ministrit Sandër Lleshaj: Hapni rrugën për protestat e diasporës!

By | December 27, 2018

Ndryshimi i madh midis Skënder Buçpapajt dhe Andi Bushatit – Nga Elida Buçpapaj

By | December 12, 2018

Jo 29 Nëntorit 1944! Nga Elida Buçpapaj

By | December 6, 2018

Paralajmërimi profetik i Presidentit George H.W. Bush – Nga Elida Buçpapaj

By | December 4, 2018

Paralajmërimi i profetik i Presidentit George H.W. Bushit – Nga Elida Buçpapaj

By | December 3, 2018

In Memoriam JETA E ËNDËRRUESIT LEGJENDAR Bernardo Bertolucci

By | November 26, 2018

Zonja Mogherini, ju lutem shkoni në shtëpi! Nga Elida Buçpapaj

By | November 22, 2018

TË KRAHASOSH ZVICRËN ME SHQIPËRINË NGA ELIDA BUÇPAPAJ

By | November 16, 2018