VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Miniera e Trepçës

Në Kosovë, në këtë jubilé – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | March 3, 2018

“Kosova të mendojë për zhvillimin e mëtejshëm të Trepçës, jo t’i përgjigjet politikës së Serbisë”

By | October 15, 2016

Kosova iu kundërpërgjigjet pretendimeve të Serbisë për pronat

By | August 12, 2016