VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Swisscoy

Zvicër: Swisscoy në Kosovë deri në vitin 2023

By | June 4, 2020

Në Kosovë, në këtë jubilé – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

By | March 3, 2018

Kosovo und die Schweiz – die Schweizer Kirchen und Kosovo – Marcel Dietler, Pfarrer

By | January 4, 2018

Parmelin: Ja pse Zvicra i mban ende trupat ushtarakë në Kosovë

By | December 12, 2016

Misioni Swisscoy zgjatet deri në fund të vitit 2017

By | April 8, 2016

Vdes ushtari zviceran i Swisscoyt

By | April 8, 2016