VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: UÇK

Shqiptarët dhe UÇK-ja janë çlirimtarë, kurse serbët terroristë, sepse vranë mbi 12 mijë shqiptarë në Kosovë (1998-1999) – Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | April 15, 2019
RSS
Follow by Email
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Share
Send this to a friend