VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: VOA

DITA BOTËRORE E LIRISË DHE KUJTIMI I VIKTIMAVE TË KOMUNIZMIT BOTËROR NË AMERIKË, 2021 Nga Frank Shkreli, ish Drejtori i Euro-Azisë, VOA

By | November 11, 2021

Analiza; Liria e fjalës, liria për t’u mbledhur dhe foltoret e Berishës – Nga Frank Shkreli* Ish-Drejtor i VOA-s për Europën

By | November 6, 2021
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend