VOAL

VOAL

Tag Archive: Gabriel Escobar

LETËR E HAPUR KRYEMINISTRIT TË KOSOVËS Z. ALBIN KURTI ⦁ Diplomatët dhe sanksionet e tyre vijnë e shkojnë, cënimi i sovranitetit dhe integritetit territorial është i pakthyeshëm Nga MSc. Agim Aliçkaj

June 9, 2023
Send this to a friend