VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Edi Rama

Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave dhe e Arteve e Nju-Jorkut, SHBA: APEL PËR KRYEMINISTRIN E SHQIPËRISË, EDI RAMA

By | July 27, 2021

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë Profesionistë të Diasporës (UGSHPD): Parlamenti i delegjitimuar i Edi Ramës bën atentat oruellian ndaj Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA)

By | June 25, 2021
Send this to a friend