VOAL

VOAL

Tag Archive: Moska

Rekujem:Këtë nëntor u mbushën 90 vjet që kur poeti Osip Mandelstam krijoi Epigramin kundër Stalinit Esse nga Elida Buçpapaj

November 28, 2023

Ish – Kongresmeni Joe & Shirley Dioguardi i LQSHA kërkojnë që DASH dhe BE të ndalin presionin ndaj Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit

November 15, 2022
  • 1
  • 2
Send this to a friend