VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: FRANK SHKRELI

ARGUMENTI KUNDËR SOCIALIZMIT – Nga Frank Shkreli

By | September 19, 2019

DEMOKRACIA NUK PRET- ROLI I SHOQËRISË CIVILE – Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë, 2019 – Nga Frank Shkreli

By | September 16, 2019

NJË ZË NAZI-FASHIST ANTI-SHQIPTAR NGA QENDRA E EVROPËS – Nga Frank Shkreli

By | September 11, 2019

NGA HISTORIA SHQIPTARO-AMERIKANE: KORPORATA E PARË E KOMUNITETIT SHQIPTAR NË SHTETET E BASHKUARA – Nga Frank Shkreli

By | September 9, 2019

PARIMET THEMELORE TË LIRISË SË FJALËS JANË VLERA PËR TË MIRËN E MBARË NJERËZIMIT – Nga Frank Shkreli

By | September 1, 2019

AT ZEF PLLUMI: KRENARIA E SHKRELIT DHE NDERI I KOMBIT – Të Punojmë për Progresin Kombëtar – Në 95-vjetorin e lindjes – Nga Frank Shkreli

By | August 29, 2019

NËNË TEREZA: “E KAM NË ZEMËR POPULLIN TEM SHQIPTAR” – Me rastin e ditëlindjes së Shën Nënë Terezes – Nga Frank Shkreli

By | August 26, 2019

7 VITE PA ARBËN XHAFERIN – Nga Frank Shkreli

By | August 16, 2019

SHQIPËRIA NË NJË POZITË TË VËSHTIRË DIPLOMATIKE: A ËSHTË NË RREZIK KRYESIA E SHQIPËRISË NË OSBE PËR VITIN 2020? – Nga Frank Shkreli

By | August 15, 2019

NË PELLGUN E TURPSHËM TË POLITIKËS BARBARE SHQIPTARE – Nga Frank Shkreli

By | August 13, 2019

MËRGATA SHQIPTARO-AMERIKANE PËR KOSOVËN EKSPOZITA “AMERIKA PËR KOSOVËN” – Nga Frank Shkreli

By | August 8, 2019

NË KUJTIM TË MONSINJOR ZEF OROSHIT ISH-NXËNËS I DOM NDRE MJEDËS DHE AT GJERGJ FISHTËS* – Nga Frank Shkreli

By | August 4, 2019

LUTJA E SHQIPTARIT – Nga Frank Shkreli

By | August 2, 2019

230-VJETORI I DIPLOMACISË AMERIKANE –1789-2019 – Marrëdhëniet Diplomatike Shqiptaro-Amerikane – Nga Frank Shkreli*

By | July 31, 2019

“BOLSHEVIKËT E RILINDJES” DHE AT GJERGJ FISHTA – Nga Frank Shkreli

By | July 29, 2019

LE TË NISEMI BASHKË – Nga NEXHAT PESHKËPIA

By | July 27, 2019

NJË THIRRJE NGA SHKRIMTARI I LARTËSIVE, MARTIN CAMAJ: “AFROHUNI SHQIPTARË”! – Nga Frank Shkreli

By | July 23, 2019

VRITET PËR TË DYTËN HERË AT SHTJEFËN GJEÇOVI KU ËSHTË ZEMËRIMI? – Nga Frank Shkreli

By | July 17, 2019

50 VJET MË PARË: ZBRITJA E ANIJES SË HAPËSIRËS SË LARTË APOLLO 11 NË HËNË – “NJË HAP I VOGËL PËR NJERIUN, NJË HAP GJIGANT PËR NJERËZIMIN” – Nga Frank Shkreli

By | July 15, 2019

PROF. DR. THANAS GJIKA – SHEMBULL ATDHETARIZMI (ME RASTIN E 75-VJETORIT TË LINDJES)* – Nga Frank Shkreli

By | July 13, 2019

NË LONDËR MBAHET KONFERENCË GLOBALE PËR LIRINË E MEDIAS – Nga Frank Shkreli

By | July 10, 2019

Zgjedhjet e 30-qershorit: Një poshtërsi për qeverinë shqiptare, një dështim për opozitën, një turp për ndërkombëtarët dhe një fatkeqësi për kombin shqiptar! Nga Frank Shkreli, ish-Drejtor i VOA-s për Euroazinë

By | July 4, 2019

Meta uron festën e SHBA, nxjerr këtë shkrim: Shqiptarët e Amerikës, jo të lumtur me krizën pa rrugëdalje të vendit

By | July 4, 2019

100-VJETORI I KONFERENCËS SË PAQËS – Wilsoni, Noli, Fishta dhe gjëndja aktuale politike në Shqipëri – Nga Frank Shkreli

By | June 28, 2019