VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Rafaela Prifti

HOW TO HONOR REGIS PHILBIN By Rafaela Prifti

By | August 4, 2020

BIBERAJ FOUNDATION ANNOUNCES FIRST SCHOLARSHIP PROGRAM WITH RIT KOSOVO (AUK) FALL 2021 By Rafaela Prifti

By | July 31, 2020

SHKOLLIMI ESHTE FORCE SHUMEFISHUESE, THOTE KEN BIBERAJ, ZEDHENES I FONDACIONIT BIBERAJ Bisedoi: Rafaela Prifti

By | July 27, 2020

EDUCATION IS A FORCE MULTIPLIER, SAYS KEN BIBERAJ, SPOKESPERSON OF BIBERAJ FOUNDATION By Rafaela Prifti

By | July 24, 2020

INTERVISTA ME SOPHIA ZAYAS, PERFAQESUESE PER BRONKSIN NE ZYREN E GUVERNATORIT TE NJU JORKUT Intervistoi: Rafaela Prifti

By | July 22, 2020

INTERVIEW WITH MS. SOPHIA ZAYAS, BRONX REGIONAL REPRESENTATIVE AT THE NY GOVERNOR OFFICE BY RAFAELA PRIFTI/

By | July 21, 2020

“Evropa&Amerika janë të përçara kur vjen fjala tek Kosova – Nëse ka rrugëzgjidhje, ajo kalon nga Uashingtoni”-Përgjigjet e Martin Vulaj, ish-Drejtori i KKSHA ndaj Ambasadorit Wisner & sygjerimet për suksesin e samitit evropian

By | July 12, 2020

PANDEMIA, PROTESTAT, MURTAJA Nga Rafaela Prifti, Kandidate e Shkencave për Antropologji Sociale

By | June 26, 2020

THE PANDEMIC AND RECENT PROTESTS STILL TELL THE TALE OF TWO CITIES, SAYS GOVERNOR CUOMO By Rafaela Prifti

By | June 3, 2020

Z.Cuomo punon për popullin! Nga Rafaela Prifti

By | June 3, 2020

MEMORIAL DAY QUARANTINE AND A PERSONAL TRIBUTE – By Rafaela Prifti

By | May 26, 2020

QOLET – Tregim humoristik nga ROALD DAHL – Përkthyen nga anglishtja NAUM PRIFTI dhe RAFAELA PRIFTI

By | May 4, 2020

Aaron Sorkin letër të hapur Mark Zuckerberg për fjalën e lirë – Mark Zuckerberg i përgjigjet Sorkin me Sorkin

By | November 9, 2019

MIDTOWN RALLY CALLS OUT SERBIA’S PROTECTION OF WAR RAPISTS – By Rafaela PRIFTI/ DIELLI

By | October 30, 2019

TURNEU ‘RRETH BOTES ME MUZIKE’ NE NJU JORK Nga Rafaela PRIFTI

By | October 12, 2019

VATRA MIREPRET ARTISTEN INVA MULA NE TURNEUN E SAJ “AROUND THE WORLD WITH MUSIC” Nga Rafaela PRIFTI

By | October 5, 2019

MARKO KEPI OFFICIALLY ANNOUNCES BID FOR NEW YORK STATE ASSEMBLY Rafaela Prifti, Dalip Greca

By | October 1, 2019

NJE ORE E HUMBUR – Duke ndjekur pjesën teatrale “Ndërkombëtarët” të dramaturgut Jeton Neziraj Nga Rafaela Prifti

By | May 24, 2019

PETICIONI I BEOGRADIT NE FRANCE Nga Rafaela Prifti

By | May 13, 2019

Reportazh nga Washington D.C. VIKTIMAT E LUFTES NE KOSOVE KERKOJNE DREJTESI NE KONGRESIN AMERIKAN NE UASHINGTON Nga Rafaela PRIFTI

By | May 7, 2019

Viktimat e luftës së Kosovës, Në kërkim të drejtësisë Nga RAFAELA PRIFTI

By | May 2, 2019

Letër e Roald Dahl të bijës Olivia ose Vaksina kundër fruthit shpëton jetë fëmijësh Nga Rafaela Prifti

By | April 18, 2019

Rafaela Prifti: Dielli feston 110 vjetorin e lindjes dhe ne kemi arsye të krenohemi me të!

By | April 8, 2019