VOAL

VOAL

Tag Archive: viktimat e komunizmit

DITA BOTËRORE E LIRISË DHE KUJTIMI I VIKTIMAVE TË KOMUNIZMIT BOTËROR NË AMERIKË, 2021 Nga Frank Shkreli, ish Drejtori i Euro-Azisë, VOA

November 11, 2021
Send this to a friend