VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ardian Murraj

Djemtë e Shën Marisë organizoi koncert për festën e Babait – Nga Ardian Murraj (video)

By | June 25, 2020

Për “Ditën e Babait” Djemtë e Shën Marisë sollën atmosferë gëzimi në qytetin e Usterit – Nga Ardian Murraj (fotot)

By | June 25, 2020

U nda nga jeta William N. Johns, veprimtar i shquar i bashkësisë shqiptaro-amerikane- Nga ARDIAN MURRAJ (Fotot + video)

By | June 18, 2020

(Video) Shoqata “Shqiptarët Mundin Kancerin” siguroi njohjen e saj në shtetin e Masaçusetsi Nga Ardian Murraj

By | February 2, 2020

VIDEO- Braintree – Masaçusets: Qendra Vatra grumbullon ndihma për të dëmtuarit nga tërmeti – Nga Ardian Murraj

By | December 14, 2019

Historia e Shtegtimit shqiptar në Uster Masaçusets, një projekt bashkëpunimi me Muzeun Historik të qytetit nisi rrugën e tij – Nga ARDIAN MURRAJ (video)

By | November 13, 2019

Në Boston lëvizje e re shqiptaro-amerikane – Teksti, fotot dhe video nga ARDIAN MURRAJ

By | September 29, 2019

Bisedë me mjeshtrin e teknikës së djegies dhe gdhendjes në dru Zija Karini – Nga ARDIAN MURRAJ (tekst – foto dhe video)

By | June 19, 2019

Festivali Shqiptar i Usterit Masaçusets nisi maratonën treditore Nga Ardian Murraj

By | June 2, 2019

(Video) Festivali Shqiptar i Usterit Masaçusets Nga Ardian Murraj

By | April 14, 2019

AFRON FESTIVALI SHQIPTAR USTER, 2019. PAK HISTORI DHE PËRSHTYPJE ME MBËSHTETËS DHE VULLNETARË TË TIJ – Fotoreportazh nga ARDIAN MURRAJ

By | February 16, 2019

(Video + Foto) Fundjavë e Serenatës Korçare në Uster me Ermira Babaliun Nga Ardian Murraj

By | December 13, 2018

George H W Bush mban ” Urdhërin e Skënderbeut” – Nga ARDIAN MURRAJ (Tekst dhe video)

By | December 8, 2018

VIDEO: Dita e Flamurit” përkujtimi i 106 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Uster – Nga ARDIAN MURRAJ

By | December 4, 2018

Përkujtimi i 106 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Uster – Fotoreportazh nga ARDIAN MURRAJ

By | December 4, 2018

VIDEO: Këshilli i Bashkisë Uster shpalli të martën në mbrëmje 28 Nëntorin 2018 festë të Ditës së Pavarësisë të Shqipërisë – Nga ARDIAN MURRAJ

By | November 22, 2018

SHBA: Këshilli i Bashkisë Uster shpalli të martën në mbrëmje 28 Nëntorin 2018 festë të Ditës së Pavarësisë të Shqipërisë – Nga ARDIAN MURRAJ

By | November 22, 2018

VIDEO: Uster – Përkujtohet Prof. Petrit Skënde – Nga ARDIAN MURRAJ

By | November 2, 2018

Uster (SHBA) – Përkujtohet Prof. Petrit Skënde – Fotoreportazh nga ARDIAN MURRAJ

By | November 2, 2018

VIDEO – WPI ALBANIA PROJECT CENTER – 24 Studentë të Institutit Politeknik Uster – Përgatiti ARDIAN MURRAJ

By | October 19, 2018

Qendra e Projekteve për Shqipërinë – 24 Studentë të Institutit Politeknik Uster, “Hapsira pa kufij, me mendje të çelur e mundësi pa fund” – Nga ARDIAN MURRAJ

By | October 19, 2018

(Video) QENDRA E PROJEKTEVE PËR SHQIPËRINË NJË LIDHJE QË ÇDO VIT FORCOHET – Fotoreportazh nga ARDIAN MURRAJ, SHBA

By | July 9, 2018

Vatranët e Usterit sjellin Zërin e Amerikës përmes krijimtarisë në gazetari dhe kujtimet e Frank Shkrelit – Nga ARDIAN MURRAJ

By | April 2, 2018

Panairet mundësojnë lidhjet e shitblerjes mes prodhuesit dhe konsumatorit – Nga ARDIAN MURRAJ (teksti plus fotot dhe video)

By | March 7, 2018