VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: LDK

“Lidhja” që po e rrënon në themel LDK-në e Rugovës! – Nga Florim Zeqa

By | June 23, 2019

Policia arreston 4 persona nga Kuvendi i LDK-së

By | May 29, 2019

BUTAKËT E LDK-SË DUAN STATUS QUON – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | April 26, 2019

LDK- JA PËR GJYNAH, LLUTA I LULEVE, BEQIRI SERRSEM, HASHIMI DREDHAXHI E FESATXHI..! Nga Abas Fejzullahi

By | February 25, 2019

Kushtet e LDK-së për përfshirje në dialog

By | January 3, 2019

Mustafa kritikon ekipin negociator të Qeverisë për dialogun me Serbinë

By | December 23, 2018

LDK kundër ekipit negociator në dialogun me Serbinë, kërkon zgjedhje te reja

By | December 21, 2018

EDUKATA SPECIALE NË LDK – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | October 9, 2018

LUTA SI FUTA, FAQEZI – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | September 15, 2018

Teuta hapur, urithët e nëntokës në prapaskenë i mbështetin pushtetarët e inkriminuar! – Nga Florim Zeqa

By | September 6, 2018

Gara për kryetarin e ri të LDK-së

By | July 29, 2018

Në 20 vjetorin e aksionit “Për pavarësinë e Kosovës”, të organizuar “kur shqiptarët ende ishin bashkë*” – Nga MUHAMET SHATRI

By | June 6, 2018

MË E PAKËTA, KËRKIM-FALJA DHE DORËHEQJA E KLANORËVE TË LDK-SË – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | May 2, 2018

LDK DUHET TË KETË KUJDES SE KËND PO E ZGJEDH KRYETAR TË SAJ – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | April 14, 2018

LDK kërkon datën e zgjedhjeve ose inicion mocion për rrëzimin e Qeverisë

By | April 10, 2018

Gjallë e kam Rugovën prapë! – Nga Florim Zeqa

By | April 7, 2018

LDK paralajmëron mocion për rrëzimin e Qeverisë

By | April 6, 2018

DEGA E LDK-SË NË GJERMANI – PRIJETARE NË VEPRIMTARI

By | March 24, 2018

PSE PO LARGOHEM NGA LDK-ja PAS 27 VJETËSH Nga Donika Gërvalla-Schwarz

By | March 20, 2018

Delawie dhe Apostolova marrin premtimet e LDK-së për votën pro-Demarkacionit

By | February 21, 2018

Reshat Murati, simbol atdhedashurie dhe humanizmi – Nga Florim Zeqa

By | February 16, 2018

Rugovizmi mbrohet me vepra e jo me fjalë! – Nga Florim Zeqa

By | February 14, 2018