VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Boris Pasternak

STUHIA, PËR NJË HERË TË PËRHERSHME – Poezi nga BORIS PASTERNAK – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 5, 2020

Më 30 maj 1960 u nda nga jeta shkrimtari nobelist sovjetik Boris Pasternak

By | May 30, 2019

Më 10 shkurt 1890 lindi Boris Pasternak, shkrimtar nobelist sovjetik

By | February 10, 2019

Telefonata e Pastërnakut me Stalinin, Kadare: A do t’i tradhtoja Lasgushin dhe Dritëroin tek Enveri?

By | January 16, 2019

CIA dhe Pastërnaku – Nga Sadik Bejko

By | August 27, 2017

Cikël poetik nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu FASLLI HALITI

By | December 30, 2015

RE NË PANTALLONA – Poemë nga VLADIMIR MAJAKOVSKI – Përktheu dhe pajisi me shënime FASLLI HALITI

By | July 16, 2015

Bisedë telefonike mes Boris Pasternakut dhe Stalinit më 1934 – Përgatiti dhe përktheu: Faslli Haliti

By | June 27, 2015