VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Janusz Bugajski

Pse imitimi i Jugosllavisë së Titos prej Serbisë është i destinuar të dështojë – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | May 30, 2020

Pandemia etnike, si po rikthen virusi ndasitë racore në Europë dhe në Ballkan – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | May 24, 2020

Samiti i Zagrebit si test i unitetit europian – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | May 10, 2020

Shtimi i kundërshtisë amerikane ndaj Kinës – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | April 25, 2020

NATO vihet në provë nga pandemia – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | April 18, 2020

Dezinformimi ruso-kinez kthehet në bumerang – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | April 11, 2020

Uashingtoni po mundëson një krizë të re në Ballkan – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | April 4, 2020

Gjendja e jashtëzakonshme kombëtare e SHBA – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | March 21, 2020

Beteja e demokratëve të Amerikës – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | March 15, 2020

A mund ta fusë koronavirusi botën në luftë dhe konflikte sociale – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | March 7, 2020

Në hijen e islamofobisë – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | February 22, 2020

Pse Shqipëria do ta ketë më rrëpirë nga të gjithë rrugën e BE – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | February 16, 2020

“Shqipëria në prag të krizës” – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | February 8, 2020

Kullimi i kënetës: Shqipëria dhe shkatërrimi që sjell Korrupsioni – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | February 2, 2020

Bugajski: Ballkani është shndërruar në fushëbetejë Moskë-Perëndim

By | January 29, 2020

Kështu Rusia po e destabilizon NATO-n nga brenda – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | January 11, 2020

Nëse Shqipëria do të ishte Ukrainë – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | November 23, 2019

Kosova dhe hileja me të cilën Vuçiçi e joshi Ramën – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | November 2, 2019

PASOJAT E JO-së – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | October 26, 2019

Sfidat që presin Albinin – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | October 14, 2019

Analistët amerikanë: Sfidat me të cilat do të ndeshet qeveria e re e Kosovës

By | October 8, 2019

Seanca në Kongres: Kemi investuar shumë, një luftë e re Kosovë – Serbi do të ishte fatkeqësi e madhe për SHBA-në

By | September 26, 2019

A po përgatitet Serbia për luftë? – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | September 21, 2019

Amerika duhet të vendosë Kinën kundër Rusisë – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | September 14, 2019