VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Milorad Dodik

Dodik: Republika Sërpska të shpallë pavarësinë, nëse Kosova fiton ulëse në Kombet e Bashkuara

By | April 15, 2019

Dodik: Perëndimi ka një listë me 300 emra serbësh që, sipas tij, përhapin ndikimin malinj rus

By | March 10, 2019

Dodik bën thirrje për shpërbërjen e Bosnjës: Ta shfrytëzojmë momentin

By | February 27, 2019

Serbët e Bosnjës krijojnë panel për ri-ekzaminimin e viktimave të Srebrenicës

By | February 7, 2019

A po i vjen fundi zgjerimit të NATO-s?

By | February 7, 2019

Nenad Canak: “Milorad Dodik, Tradhtar i Bosnjës dhe Eksponenti i Putinit”

By | January 9, 2019

Nacionalisti serb Milorad Dodik zgjidhet në presidencën e Bosnjës

By | October 8, 2018

REVANSH I RI BALLKANIK I RUSISË NGA BOSNJA – Nga SHABAN MURATI

By | September 24, 2018

Vuçiç: Më 9 shtator në Mitrovicë, Serbia do të dalë me qëndrim për Kosovën

By | August 17, 2018

Dodik mohon se në Srebrenicë është kryer gjenocid

By | August 14, 2018

Dodik çmendet: Mladiq është hero, dëshmi janë këngët për të

By | November 22, 2017

Pettigrew: Nuk guxojmë ta harrojmë Srebrenicën

By | July 2, 2017

Dodik: Ambasadorja amerikane të shpallet person i padëshiruar në BeH

By | January 18, 2017

SHBA sanksione ndaj udhëheqësit serb të Bosnjes

By | January 18, 2017

Mediat gjermane për rrezikun boshnjak: Nëse krijohet Serbia e madhe, s’mund të parandalojmë Shqipërinë e madhe

By | January 11, 2017

Sarajevë: Ambasada e SHBA-së nuk i jep vizë Milorad Dodikut

By | December 29, 2016

Ambasada e SHBA në BeH refuzon vizën për Milorad Dodikun

By | December 27, 2016

Prokuroria e Bosnjës thërret Dodikun në seancë dëgjimore për referendumin

By | September 26, 2016

Putini takohet me Dodikun

By | September 23, 2016

Dodiku përuron qendrën studentore “Radovan Karaxhiq”

By | March 21, 2016

Bosnja arreston pronarin e një banke dhe dy ndihmësit e tij

By | February 11, 2016

Drejtësia në peshore – Vetëm nazifashistët hitlerianë nuk e dënojnë gjenocidin serb në Srebrenicë – Nga Prof. Dr. MEHDI HYSENI

By | July 21, 2015