VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Osip Mandelstam

EPIGRAM PËR STALININ – Poezi nga OSIP MANDELSTAM – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 14, 2020

UNË E MBAJ KËTË GJELBËRIM NË BUZËT – Poezi nga OSIP MANDELSTAM – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 14, 2020

TRISTIA – Poezi nga OSIP MANDELSTAM – Përktheu AGRON TUFA

By | January 14, 2020

E URREJ DRITËN E MEKUR – Poezi nga OSIP MANDELSTAM – Përktheu AGRON TUFA

By | January 14, 2020

VRAPON VALA – Poezi nga OSIP MANDELšTAM – Përktheu FASLLI HALITI

By | January 12, 2020

ARIOSTO – Poezi nga OSIP MANDEL’ŠTAM – Poezi nga FASLLI HALITI

By | January 12, 2020

VRAPON VALA – Poezi nga OSIP MANDELSTAM (1891-1938) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 23, 2019

ARIOSTO – Poezi nga OSIP MANDELSTAM (1891-1938) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 23, 2019

E THEM NË KOPJE TË KEQE, ME ZË TË ULËT – Poezi nga OSIP MANDELSTAM (1891-1938) – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 5, 2018

Tri poezi nga tre poetë – Përktheu: FASLLI HALITI

By | January 12, 2016

Bisedë telefonike mes Boris Pasternakut dhe Stalinit më 1934 – Përgatiti dhe përktheu: Faslli Haliti

By | June 27, 2015