VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Xhafer Shatri

Pordhët e emisarëve të Hashim Thaçit – Nga XHAFER SHATRI

By | March 19, 2020

Debati shqiptar për Amerikën Nga Xhafer Shatri

By | March 6, 2020

Shtetrrënuesi në krye te shtetit Nga Xhafer Shatri

By | February 28, 2020

Pse uzurpuesit e LDK-së po këmbëngulin për kryeparlamentarin? Nga Xhafer Shatri

By | January 30, 2020

Argatët e Prontomafisë Nga Xhafer Shatri

By | December 26, 2019

Rrënjët e thella të Prontomafisë – Nga Xhafer Shatri

By | November 14, 2019

Partia e Cubave të Kosovës në panik maksimal – Nga Xhafer Shatri

By | September 30, 2019

Një Dritë në Fund të Tunelit – Nga XHAFER SHATRI

By | August 27, 2019

Përpjekje të shëmtuara të partive të Prontomafisë për të banalizuar dorëheqjen e Haradinajt – Nga XHAFER SHATRI

By | July 22, 2019

Komploti kundër Haradinajt, është komplot kundër Kosovës Nga Xhafer Shatri

By | July 20, 2019

Partinë e cubave të Kosoves nuk e lajnë as Drini, as Buna Nga Xhafer Shatri

By | July 13, 2019

Xhafer Shatri: Gani Sylaj dhe Familja e tij bënë sakrificat më sublime për Lëvizjen tonë Kombëtare

By | July 4, 2019

Elegji për Rrustem Flamurin – Djalin besnik të Kosovës, në 20 vjetorin e vdekjes – Nga Xhafer Shatri

By | June 1, 2019

Në kthetrat e Prontomafisë (1) – Nga XHAFER SHATRI

By | April 25, 2019

MES GRILASH – FENIKS Akrostik – Një sonet i Xhemail Mustafës për Adem Demaçin

By | April 13, 2019

Ministria e Punëve të Kota – Kronikë politike – Nga Xhafer Shatri

By | March 25, 2019

Herë si korb e herë si qyqe : Portreti pa kornizë i Aleksander Vuçiqit Nga Xhafer Shatri

By | March 9, 2019

Herë si korb e herë si qyqe: Portreti pa kornizë i Aleksander Vuçiqit – Nga Xhafer Shatri

By | March 9, 2019

Në bisedimet e fshehta për copëtimin e Kosovës, dosja kriminale e Thaçit peshon më së rendi – Nga XHAFER SHATRI

By | March 4, 2019

Gjarpni nëpër prush – Nga XHAFER SHATRI

By | February 10, 2019

Kosova është stërlodhur nga Thaçi, nga kukullat, skrrajat dhe banditët e tij – Përgjegjësitë dhe sfidat e mëdha të opozitës Nga Xhafer SHATRI

By | March 7, 2016

Mbi kufoma deri në kolltukun e presidentit Shkruan : Xhafer SHATRI

By | February 24, 2016