VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shtet i pavarur

Çnjohjet mund të çojnë në izolimin e Kosovës

By | November 13, 2019

Sfidat që presin Albinin – Nga JANUSZ BUGAJSKI

By | October 14, 2019

‘Lidhja ruse’ në tërheqjen e njohjeve të Kosovës

By | July 25, 2019

Përplasje diplomatike ndërmjet Serbisë e Bullgarisë rreth Kosovës

By | July 7, 2019

Intervista – Engel: SHBA duhet ta kthejë vëmendjen te Kosova dhe Serbia

By | July 5, 2019

Kosova është shtet! – Nga AGRON SHABANI

By | April 28, 2019

Më 17 shkurt 2008 Kosova shpall pavarësinë

By | February 17, 2019

Akademikët i dalin kundër idesë së Thaçit për kufijtë: Plan i vjetër serb, me pasoja shumë të dëmshme

By | February 11, 2019

Rusia dhe ndarja e Kosovës (II) – Nga Shaqir Vukaj

By | February 7, 2019

Pozita juridike ndërkombëtare e Kosovës – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | January 28, 2019

Zëri i Amerikës: Ambasadori William Walker reflekton 20 vjet pas masakrës së Reçakut (intervista)

By | January 12, 2019

Tarifat – Kosova nuk ka përfituar asgjë nga CEFTA

By | December 21, 2018

DËSHIROJNË TË NA INJOROJNË, TË INJORUAR DUHET TË JENË…! – Nga RESHAT NURBOJA

By | November 20, 2018

O’Connell: Disa shtete kanë tërhequr njohjet për Kosovën

By | November 8, 2018

Vuçiç: Nuk jam i lumtur për deklaratën e Komshiçit mbi pavarësinë e Kosovës

By | October 11, 2018

Të gjithë në mbrojtje të shtetit! – Nga Florim Zeqa

By | July 21, 2018

Gjenerali Clark: Ballkani Perëndimor është para shpërthimit

By | April 12, 2018

Kosova në dritën e 10 vjetorit të pavarësisë dhe 19 vjetorit të lirisë ose çllirimi të saj (Retrospektivë ) – Nga AGRON SHABANI

By | February 17, 2018

Ekskluzive – Le Temps (Maj, 1939): Apeli i mbretit Zog drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm të Lidhjes së Kombeve

By | November 22, 2017

Habit ministri i Jashtëm i Serbisë: Kosova prej nëntë vitesh është shtet i pavarur i njohur nga 110 shtete

By | July 31, 2017

Turqi, pritje solemne me rastin e pavarësisë së Kosovës

By | February 18, 2017

Shqipëria u njoh si shtet i pavarur më 22 janar 1913

By | January 22, 2017

Përplasje për identitet, kosovar apo shqiptar

By | October 17, 2016

Edi Rama: Marrëdhëniet tona me Serbinë kalojnë nga Kosova

By | October 16, 2016