VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mehdi Hyseni

Ivica Daçiq, “Velika Albanija je veliko sranje” !? – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | July 8, 2019

Regani dhe Gorbaçovi kanë meritat historike për heqjen e “yllit” , Jo Meksi as Ilijesku – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | June 28, 2019

Shih, shih, bashkimi kombëtar “çështje e tejkaluar” !? – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | June 25, 2019

Atdheu i serbëve është Serbia, jo Kosova e Shqipërisë Etnike – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | June 24, 2019

Pas 140 vitesh, një MEMORANDUM INSTITUCIONAL për shkolonizimin e SHQIPËRISË ETNIKE – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | June 23, 2019

Ruajtja e kishave serbe me polici në Kosovë, mohon ligjin, kushtetutën dhe demokracinë – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | June 22, 2019

Atë që Shqipëria nuk e bëri dot në OKB, e bëri Ambasadorja e Kosovës, Vlora Çitaku(2019) ! – Nga Prof. dr. MEHDI HYSENI

By | June 14, 2019

Jovanoviq dhe Tucoviq kundër ultranacionalizmit të hekurt serbomadh – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | June 4, 2019

Shqiptarët janë nga popujt më të qytetëruar të Evropës! – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | June 2, 2019

Në Berlin falimentuan partizanët e Projektidesë së Dobrica Qosiqit për copëtimin e Kosovës – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | May 6, 2019

Diaspora shqiptare është pronë e Shqipërisë Etnike – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | May 1, 2019

Merruni me të gjallët, jo me të vdekurit – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | April 26, 2019

Shqiptarët dhe UÇK-ja janë çlirimtarë, kurse serbët terroristë, sepse vranë mbi 12 mijë shqiptarë në Kosovë (1998-1999) – Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | April 15, 2019

“Shqipëria e Madhe”, Stalini dhe Mao Ce Duni !? – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | April 14, 2019

KFOR-i DEMANTOI PROPAGANDËN DEZINFORMUESE SERBE TË BEOGRADIT – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | April 8, 2019

Lamtumirë heroinë e Kosovës, Fetnete Ramosaj ! – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | April 7, 2019

Edhe uji fle, por propaganda kolonialiste serbomadhe antishqiptare kurrë nuk fle! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | April 5, 2019

Nëse jemi Amerikë dhe Evropë, t’i bindemi Amerikës dhe Evropës Demokratike – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | April 1, 2019

Vesna Mikiq si Vojislav Sheshel akuzon Amerikën dhe NATO-n për “gjenocid” kundër Serbisë!! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 27, 2019

Ekskluzive – Nevojitet NJË ALEANCË BOTËRORE kundër terrorizmit – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 24, 2019

Daçiqi si dikur Milosheviqi, po kërcënon Kosovën me agresion! – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 15, 2019

Kush e shet pavarësinë e Kosovës, do të digjet në robërinë kolonialiste të Serbisë – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 12, 2019

Modeli i dy Gjermanive, ideal për Serbinë, kurse fatal për Kosovën! – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | March 10, 2019

Heqja ose ndryshimi i kufijve të Kosovës do të thotë “Beograde dobro jutro”! – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | March 8, 2019