VOAL

VOAL

Tag Archive: SHQIPTARË

S’ka drejtësi as për Enver Malokun i vrarë në të njëjtën ditë me Slavko Ćuruvija Nga Elida Buçpapaj

February 3, 2024

2019 sjelltë shumë fat për ne, miqtë e aleatët tanë, dalshim faqebardhë në të gjitha sfidat tona të përbashkëta! – Nga Elida Buçpapaj dhe Skënder Buçpapaj

December 31, 2018
Send this to a friend