VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: AGRON SHABANI

Diçka mbi Hafiz Gagicën-ish Kryetar i Kolegjiumit të Kryetarëve të Degëve të LDK-së në diasporë nga konteksti politologjiko-filozofik – Nga AGRON SHABANI

By | June 17, 2019

Shteti, pushteti, politika e jashtme ose diplomacia moderne apo bashkohore… – Nga AGRON SHABANI

By | June 15, 2019

A është i shantazhuar Hashim Thaçi nga Behgjet Pacolli…? – Nga AGRON SHABANI

By | June 14, 2019

“Republika” e Ibrahim Rugovës ose LDK-s dhe ‘Republika’ e Hashim Thaçit dhe UÇK-s, apo cila është e treta dhe e vërteta….?! – Nga AGRON SHABANI

By | June 11, 2019

Çka (çfarë) ka ‘historike’ dhe çka (çfarë) ka simptomatike në vizitën e Kryeministrit Ramush Haradinaj në Berlin…?! – Nga AGRON SHABANI

By | June 10, 2019

Të kërkosh lëmoshë ose mëshirë nga të pamëshirëshmit! – Nga AGRON SHABANI

By | June 4, 2019

Pse dhe nga kush disa kanë frikë…?! – Nga AGRON SHABANI

By | June 1, 2019

Pak më të matur dhe racionalë në qëndrimet dhe deklaratat tuaja zyrtare ose publike, zotërinj! – Nga AGRON SHABANI

By | May 29, 2019

Porteti i një intelektuali e patrioti të mirëfillët dhe ekselent- z. Sinan Dinaj – Nga AGRON SHABANI

By | May 28, 2019

Politika e lartë ose diplomacia nuk janë veç “po” e “jo”…! – Nga AGRON SHABANI

By | May 26, 2019

Edhe njëherë mbi ‘kopshtin e mendjes’ dhe ‘kopshtin e shpirtit’ ….! – Nga AGRON SHABANI

By | May 24, 2019

Si të shërohemi nga mediokriteti, nebuloza, skizofrenia, urrejtja, xhelozia dhe komplekset e njohura të inferioritetit e maliciozitetit….?! – Nga AGRON SHABANI

By | May 21, 2019

Për Presidentin Thaçi, Kryeministrin Haradinaj dhe Kryeparlamentarin Veseli! – Nga AGRON SHABANI

By | May 17, 2019

Mos harroni se e bukura, e dashura dhe e mençura na i zbusin dhe edukojnë mendjet, zemrat dhe shpirtërat…! – Nga AGRON SHABANI

By | May 14, 2019

Asgjë të re në marëdhëniet ose raportët e përgjithshme në mes Kosovës dhe Serbisë! – Nga AGRON SHABANI

By | May 12, 2019

“Samiti i Tiranës” dhe shkëlqimi ose brilanca e njohur intelektuale dhe politike e Presidentes së Kroacisë, Znj. Kolinda Grabar- Kitaroviç! – Nga AGRON SHABANI

By | May 11, 2019

“Omejada” ,”Abaasida” dhe Citadelat e njohura të Alepit dhe Damaskut… – Nga AGRON SHABANI

By | May 8, 2019

Preludim ose (alternacion)! – Esé nga AGRON SHABANI

By | May 4, 2019

Diçka mbi teorinë “etike dhe estetike”- sipas Theodor Adornos, Max Horkheimerit ose përfaqësuesve eminentë të Shkollës Elitare të Frankfurtit… – Nga AGRON SHABANI

By | May 3, 2019

“Post Scriptum”: -“Samiti i Berlinit” nga një prizëm tjetër – Nga AGRON SHABANI

By | May 1, 2019

Kosova është shtet! – Nga AGRON SHABANI

By | April 28, 2019

Në Berlin me 29 prill 2019… – Nga AGRON SHABANI

By | April 26, 2019

Diçka mbi psikologjinë politike nga një prizëm tjetër…. – Nga AGRON SHABANI

By | April 24, 2019

As me Lindjen dhe as me Perëndimin! – Nga AGRON SHABANI

By | April 21, 2019