VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Reshat Nurboja

UÇK-ja ishte, është dhe mbetet përjetësisht populli shqiptar dhe Kosova – Nga Reshat Nurboja

By | March 7, 2020

ME SHKAS: RECIPROCITETI I THJESHTË SI FJALË POR SHUMË KOMPLEKS SI PARIM…! – Nga RESHAT NURBOJA

By | February 11, 2020

BALETI POLITIK I MUSTAFËS…! – Nga Reshat Nurboja

By | December 21, 2019

INJORANCA E SHTETIT DHE SHOQËRISË SHKAK I RRITJES ENORME E SHQETËSUESE TË KONSUMUESVE TË DROGAVE NË KOSOVË…! – Nga Reshat Nurboja

By | December 17, 2019

MATEMATIKAT E SUPËR TË MENÇURVE – NJË “DILEMË” PUBLIKE…! – Nga Reshat NURBOJA

By | November 10, 2019

MIRË A KEQ SUKSES APO DESHTIM – MBI PESË MILION EURO DENIME TË KOMUNËS SË PEJËS NGA GJYKATAT….! – Nga Reshat Nurboja, anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | July 19, 2019

TA SHPËTOJMË PEJËN ATË QË KA MBETUR NG AJO…! – MURI I SHPËTIMIT…! – Nga Reshat Nurboja, anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | May 26, 2019

1 PRILLI – DITA IDENTIFIKUESE i PUSHTETIT TË KOMUNËS SË PEJËS…! – Nga Reshat Nurboja, anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | April 1, 2019

Letër e hapur ambasadave ndërkombëtare në Kosovë, në veçanti asaj të SHBA-së dhe Bitanisë së Madhe – Nga Reshat Nurboja, anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | March 31, 2019

ZHVATJE E NXENËSVE APO ÇKA…! – Nga Reshat Nurboja – Anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | March 20, 2019

KORRUPSIONI DHE KRIMI I ORGANIZUAR NË KOSOVË A EKZISTON VERTETË – ËSHTË PERCEPTIM APO PROPAGANDË E ARMIQVE…! – Nga Reshat Nurboja

By | March 13, 2019

PEJA DIKUR ME SHEKUJ E OKUPUAR TANI ME VITE E KAPUR…! – Nga Reshat Nurboja

By | March 10, 2019

SHEMBULLI I 100-të I KEQ-QEVERISJES SË KOMUNËS SË PEJËS…! – Nga Reshat Nurboja: Anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | March 9, 2019

A DO TË MBROHET VERTET LUMBARDHI – BISTRICA E PEJËS…! – Nga Reshat Nurboja – Anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | February 25, 2019

KOHA KUR DUHET TË “KALOHET YLBERI” APO TË LARGOHESH…! – Një pasqyrim ndryshe, shkruar nga Reshat NURBOJA

By | February 13, 2019

Shembulli 86: POLITIKA INJORUESE, PËRÇARËSE DHE E RREZIKSHME E PUSHTETIT TË KOMUNËS SË PEJËS…! – Nga RESHAT NURBOJA

By | February 12, 2019

PSE TENTOHET E INSISTOHET NGA KOMUNA E PEJËS NDRRIMI I SHTATË HEKTARËVE E GJYSMË TOKE TË KOMUNËS ME NJË ARI TOKË PRIVATE…?! – Nga Reshat Nurboja

By | February 9, 2019

KOHA KUR PADITURIA E MJERIMI SHITEN SI MENÇURI E AVANGARDIZËM…? – Nga Reshat Nurboja

By | January 31, 2019

Ruaje Zot Pejën prej të mençurve që duan të ndrrojnë 74.902 metra katrorë pronë komunale me 106 metra katrorë pronë private…! – Nga Reshat Nurboja*

By | December 17, 2018

HISTORI E SHKURTËR E PEJËS NËPËR VITE E SHEKUJ – Nga RESHAT NURBOJA

By | December 10, 2018

Shumat marramendëse që ka shpenzuar sivjet Komuna e Pejës vetëm për vete – Nga Reshat Nurboja – anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | December 4, 2018

Si po e shpenzon paranë publike pushteti aktual i Pejës – Nga Reshat Nurboja – anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | December 1, 2018

20 vjet okupim ekonomik dhe të prezencës së Serbisë në Kosovë është financuar e paguar me afro 20 miliardë euro të parave të shqiptarëve…! – Nga RESHAT NURBOJA

By | November 27, 2018