VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Zvicra

Sot e gjithë Zvicra një minutë duartrokiti për bluzat e bardha!

By | March 20, 2020

Zvicra falënderon

By | March 19, 2020

Patjetër maska dhe stop që Migros, Coop, Denner, Aldi etj. të ngjajnë si bomba me sahat! Nga Elida Buçpapaj

By | March 15, 2020

Zvicra, vendi më i shtrenjtë në botë; Kosova e 124-ta

By | March 2, 2020

FALEMINDERIT ZVICËR!🇨🇭

By | February 19, 2020

Markus Leitner, i dërguari i Trumpit në Teheran Nga Kathrin Ammann e Balz Rigendinger

By | January 13, 2020

Tërmeti në Shqipëri: Zvicra e zgjeron ndihmën humanitare

By | December 7, 2019

Zvicra pranë Shqipërisë: 15 specialistë të Njësisë Zvicerane të Ndihmës Humanitare mbështesin në terren ekipet shqiptare të shpëtimit

By | November 27, 2019

E djathta konservatore zvicerane provokon me pllakate – reagon pala tjetër

By | August 23, 2019

Për të nëntin vit rresht, Zvicra numri një në botë për inovacion

By | July 25, 2019

Zvicra ka rreth 500 mijë milionerë dhe tendenca është në…

By | July 12, 2019

Presidenti amerikan Woodrow Wilson dhe Lidhja e Kombeve, kështu bota zgjodhi Gjenevën!

By | July 9, 2019

Kur mbreti i ri i Tajlandës shëtiste në këmbë në Zvicër

By | May 7, 2019

Zvicra-NATO: një flirtim i gjatë pa martesë Nga Olivier Pauchard

By | April 8, 2019

Albinfo.ch e censuron Ambasadorin e Zvicrës! – Nga Elida Buçpapaj

By | March 28, 2019

(Video) Ambasadori zviceran Jean-Hubert Lebet: Ne jua paguajmë ujësjellësin, ju i paguani veteranët e rrjeshëm!

By | March 27, 2019

Zvicra, në vend të parë për të drejtat e grave

By | March 8, 2019

Zvicra ka sistemin e tretë më të mirë universitar në botë

By | February 27, 2019

Shtatë arsye pse Zvicra është shteti më i mirë në botë

By | February 25, 2019

Djathi: Importet më të mëdha të vendeve të BE vijnë nga Zvicra

By | January 19, 2019

Zvicra është vendi më i globalizuar

By | December 27, 2018

Zvicra uron shqiptarët për Ditën e Flamurit!

By | November 28, 2018

Zviceranët janë të dashuruar pas udhëtimit me tren

By | October 4, 2018

Viti i tetë radhazi – Zvicra vendi më inovativ në botë

By | July 11, 2018