VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: XHAFER LECI

A mos duan ta zhbëjnë Kosovën liderucët partiakë? – Nga Xhafer LECI

By | January 3, 2020

”Xhafë, Pavarësia e Kosovës mban vulën e Enver Hoxhës!” – Nga Xhafer LECI

By | December 30, 2019

HASHIMI NUK NDALET – KOSOVA DREJT RICOPËTIMIT – Nga Xhafer LECI

By | May 4, 2019

Akademik Idriz Ajeti u varros pa protokoll shtetëror. Keq! – Nga XHAFER LECI

By | February 16, 2019

TË HETOHET PROFITERI I LUFTËS, BEDRI ISLAMI- VETERAN I UÇK-SË! – Nga Xhafer LECI

By | January 14, 2019

IBRAHIM KELMENDI, ARGAT I SERBISË, DIZINFORMON SHQIPTARËT – Opinion nga Xhafer LECI

By | November 22, 2018

Pëshpëritet për një riuzurpim të tokës tonë?! – Nga Xhafer Leci

By | September 30, 2018

A ËSHTË IBRAHIM KELMENDI MËSUES I HASHIM THAÇIT?! – Opinion nga Xhafer LECI

By | September 22, 2018

UÇK mbron Kosovën apo Hashimin ?! – Nga Xhafer LECI (fotot)

By | September 8, 2018

Aliriza Hashani: -Më 1945 në Tivar na detyruan të flinim mbi gjakun e njomë të vëllezërve tanë!- Intervistoi Xhafer Leci

By | June 6, 2018

ASIMILIMI I HERSHËM I SHQIPTARËVE TË SANXHAKUT – Nga Xhafer LECI

By | June 1, 2018

SHEFQET KAPEDANI DHE DERRI QË KUSHTOI 9 DELE – Nga XHAFER LECI

By | May 23, 2018

GJERMANI – Konferencë me temën: Kosova – vend i panjohur – Nga Xhafer Leci

By | May 17, 2018

Dy heshtje modeste, e treta i ka tejkaluar kufijtë e normales! – Nga Xhafer LECI

By | May 5, 2018

NË STUTTGART U SHËNUA 550-VJETORI I VDEKJES TË SKËNDERBEUT – Nga Xhafer LECI

By | April 18, 2018

DY SHQIPTARË ME “ATLLARË”, NJË NË PRISHTINË, TJETRI NË NOVI PAZAR – Nga Xhafer LECI

By | March 31, 2018

Vrasjet dhe kidnapimet në mërgim, këta janë 69 patriotët kroatë të vrarë nga UDB-ja jugosllave – Nga Xhafer Leci

By | March 13, 2018

PËR FLET-ARRESTIN E NJOFTOVA KOMANDANTIN SALI ÇEKAJ, MË 17 JANAR 1999 – Nga Xhafer LECI

By | February 10, 2018

TEFIK RAMADANI ME QARTËSI POLITIKE NDRYSHE NGA SHOKËT – Nga Xhafer LECI

By | January 10, 2018

SA SHUMË E DONIM SIMBOLIN E LIRISË ADEM DEMAÇIN!! – Nga XHAFER LECI

By | December 8, 2017

Në radhët e Ansamblit Shtetëror edhe sigurimsa! – Nga Xhafer Leci

By | November 10, 2017

LIDHJET SEKRETE TË THAÇIT ME FRANCËN, I DINTE APO I BËRI ISLAMI? – Nga Xhafer LECI

By | November 5, 2017

Në shenjë kujtimi dhe nderi në përvjetorin e dytë të Kryetarit të Besëlidhjes – Nga Xhafer Leci

By | June 16, 2017

PËRKUJTESË DINJITOZE PËR ATDHETARËT NACIONALISTË – Ribotim nga XHAFER LECI

By | June 10, 2017