VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sanxhak

Kur do të flasë Tirana zyrtare për shqiptarët e Sanxhakut? – Nga SHABAN MURATI

By | November 6, 2019

Pacolli mbështet kërkesat e boshnjakëve në Sanxhak

By | August 1, 2018

Serbia nuk lejon vizitën e ministrit të Jashtëm të Kosovës në Sanxhak

By | July 21, 2018

Shqiptarët dhe boshnjakët në Serbi nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

By | April 30, 2018

Kërkohet zgjidhja e statusit të Sanxhakut

By | August 19, 2017

Flasin shqiptarët e Sanxhakut në Serbi, si ruhet plisi e flamuri kuqezi në familjet ‘boshnjake’!

By | November 26, 2016

Fadil Hoxha e bëri Kosovën pjesë kushtetuese të ish-Federatës jugosllave Nga Rrahman Parllaku

By | March 17, 2016

Toponimet shqipe në Sanxhak dhe Bosnjë – Nga ISMET AZIZI

By | August 23, 2015

Myslimanë ishin boshnjakët e jo shqiptarët – Nga GANI MEHMETAJ

By | August 10, 2015

NISMË PËR FORMIMIN E RAJONIT TË SANXHAKUT

By | June 24, 2015