VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SHABAN MURATI

Shqiptarët do të vdesin nga internacionalizmi – Nga SHABAN MURATI

By | July 21, 2020

Lajçak adopton qëndrimin e Rusisë për Kosovën – Prishtina të refuzojë kurthin e rezolutës 1244 si bazë bisedimesh – Nga SHABAN MURATI

By | July 14, 2020

Kush janë Haxhi Qamilët e vitit 1997? – Nga SHABAN MURATI

By | July 9, 2020

Shqipëria dhe Serbia presion mbi Kosovën – Nga SHABAN MURATI

By | July 7, 2020

Parisi dhe Moska nuk e zëvendësojnë dot Uashingtonin – Nga SHABAN MURATI

By | July 2, 2020

PD-së më 2005 pushtetin në tavolinë ia dhuroi Fatos Nano – Nga SHABAN MURATI

By | June 27, 2020

Presidenti serb shkon në Shtëpinë e Bardhë me uniformë ruse – Nga SHABAN MURATI

By | June 24, 2020

Derexheja e diplomacisë shqiptare – Nga SHABAN MURATI

By | June 11, 2020

Pikëpyetje të historisë – Nga SHABAN MURATI

By | June 9, 2020

I pashenjtë dhe i prekshëm nga ligji në demokracinë shqiptare mbetet vetëm qytetari i thjeshtë – Nga SHABAN MURATI

By | June 5, 2020

Më 1999 ishte Serbia agresore ajo që i preu marrëdhëniet diplomatike me Shqipërinë – Nga SHABAN MURATI

By | May 30, 2020

Pse pandemia e koronavirusit ka krijuar një shqetësim të ri për orientimin strategjik të vendeve të rajonit – Nga SHABAN MURATI

By | May 27, 2020

Urrejtja ndaj shumicës së kombit është filoserbizëm dhe filogreqizëm, pra antishqiptarizëm – Nga SHABAN MURATI

By | May 22, 2020

Provokimi i dytë zyrtar i Serbisë për kufijtë e Shqipërisë dhe të Kosovës – Nga SHABAN MURATI

By | May 13, 2020

Ideja e rrezikshme ruse për Kosovën në Këshillin e Sigurimit – Nga SHABAN MURATI

By | May 13, 2020

Provokimet luftënxitëse të Serbisë në kohë pandemie – Nga SHABAN MURATI

By | May 6, 2020

Pandemia si rast që Tirana të largohet nga “minishengeni” serb – Nga SHABAN MURATI

By | May 1, 2020

A nuk e shikoni që Serbia në Prishtinë vetëm ndërron autobusin? – Nga SHABAN MURATI

By | April 30, 2020

Një skelet perëndimor në dollap: Çmim Nobel të Paqes për Leninin – Nga SHABAN MURATI

By | April 26, 2020

Në kohë pandemie, nga Moska një virus diversionist antishqiptar – Nga SHABAN MURATI

By | April 23, 2020

Pse asnjë ikonë ndërkombëtare e artit nuk është edhe ikonë morali? – Nga SHABAN MURATI

By | April 14, 2020

Po sfidohet ligji i Zotit dhe ligji i Hipokratit, duke mos i dhënë ndihmën e duhur mjekësore moshës së tretë – Nga SHABAN MURATI

By | April 11, 2020

Shqipëria nuk duhet ta dëmtojë veten për sytë e bukur të Qipros – Nga SHABAN MURATI

By | April 10, 2020

Virusi dhe Zgjedhjet- Ku janë shtetet me të cilat kemi Traktate Miqësie? – Nga SHABAN MURATI

By | April 1, 2020