VOAL

VOAL

Tag Archive: Agim Aliçkaj

BOMBARDIM DIPLOMATIK DHE POLITIK SERBISË NË SENATIN AMERIKAN -Asociacioni i komunave serbe i pa arsyetueshëm, i pa nevojshëm dhe i rrezikshëm Nga MSc. Agim Aliçkaj

May 23, 2023

SENATOR MENENDEZ: THE VOICE OF AMERICAN REASON AND JUSTICE “Peace is achieved with the recognition of Kosova by Serbia, not with a mono-ethnic association” By MSc. Agim Aliçkaj

March 2, 2023

Senatori Menendez: Zëri i arsyes & drejtësisë Amerikane: “Paqja arrihet me njohjen e Kosovës nga Serbia, jo me asociacion një-etnik” Nga MSc. Agim Aliçkaj

March 1, 2023
Send this to a friend