VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sulejman Ugljanin

Kur do të flasë Tirana zyrtare për shqiptarët e Sanxhakut? – Nga SHABAN MURATI

By | November 6, 2019

Shqiptarët dhe boshnjakët e Serbisë do të kërkojnë mbrojtje në Gjykatën Kushtetuese

By | July 20, 2018

Shqiptarët dhe boshnjakët në Serbi nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

By | April 30, 2018

Sulejman Ugljanin: Sanxhaku i ka dokumentet për shtet

By | October 26, 2015