VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lugina e Preshevës

Shqiptarët e Luginës synojnë 4 deputetë në parlamentin serb

By | January 18, 2020

Lugina e Preshevës insiston në reciprocitet me të drejtat e serbëve në Kosovë

By | October 29, 2019

Akademikët nga Presheva kanë deklaruar vazhdimisht: Ashtu si veriu i Kosovës edhe Presheva, Medvegja, Bujanoci janë Kosovë, janë Shqipëri

By | October 15, 2019

Çështja e Shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe kërkesat për bashkim me Kosovën, në raport me bisedimet Kosovë-Serbi – Nga Xhemaledin SALIHU, profesor

By | May 23, 2019

Gjergj Kastrioti në nëntor 1443, përmes Luginës së Preshevës, filloi Veprën e Tij! – Nga SKËNDER JASHARI*

By | April 30, 2019

Instituti serb: Shumica e qytetarëve serbë e konsiderojnë Kosovën të humbur

By | March 28, 2019

Vuçiçi nuk i përmend Preshevën e Bujanocin, thotë se Medvegja dhe Banja e Sijarinës mbeten në Serbi

By | February 28, 2019

Klara Buda parashikon marshimin e Sheshelit dejt Preshevës!

By | February 20, 2019

Përfaqësuesit e Luginës së Preshevës presin të jenë pjesë e dialogut

By | February 6, 2019

Sami Salihu: Momentumi Historik, në ekipin negociator të përfshihet edhe përfaqësuesi nga Lugina e Preshevës

By | December 29, 2018

Protesta nga këndi im – DHE… MREKULLIA NDODHI – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | October 1, 2018

Dështim në Bruksel – Vuçiçi takohet me Mogherinin dhe refuzon të takohet me Thaçin

By | September 7, 2018

Kryetari i komunës së Bujanocit: Nuk i lëshojmë trojet, do luftojmë me të gjitha mjetet

By | September 2, 2018

Lugina e Preshevës nuk do të heqë dorë nga bashkimi me Kosovën

By | August 23, 2018

REPORTAZH – Banorët e Preshevës flasin për bashkimin me Kosovën: Keni përshtypjen se gjendemi në Serbi?!

By | August 13, 2018

Shaip Kamberi: Çdo zgjidhje parciale për Luginën e Preshevës sjell tragjedi

By | August 9, 2018

Autonomia e luginës së Preshevës, kërkesë e kohës – Nga SHABAN MURATI

By | August 7, 2018

Deklaratat e Thaçit për “korrigjim kufijsh”, reagon Presidenca: Flitet për ndryshim të Kushtetutës

By | August 7, 2018

Rexhep Selimi: “Thaçi e ka nënshkruar marrëveshjen e tmerrshme me Serbinë”

By | August 5, 2018

Intervista, Zëri i Amerikës – Thaçi: Jo ndarjes – Po bashkimit të Preshevës me Kosovën

By | August 2, 2018

Thaçi: Nëse arrihet marrëveshja, Lugina e Preshevës i bashkohet Kosovës

By | August 2, 2018

Shqiptarët në Serbi kërkojnë të drejta të njëjta me ato të serbëve të Kosovës

By | July 17, 2018

Shqiptarët e Luginës kërkojnë të drejta të njëjta me serbët e veriut të Kosovës (Dokumenti)

By | July 14, 2018

Më 1 dhe 2 mars 1992 u mbajt referendumi i Luginës së Preshevës për bashkim me Kosovën

By | March 2, 2017