VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: James Hooper

Hooper: Shtetet e Bashkuara janë mburoja ushtarake e Kosovës – mos e rrezikoni atë

By | April 12, 2020

Intervistë – Hooper: Marrëveshja Kosovë-Serbi ekziston, çështja është zbatimi

By | November 16, 2019

Zëri i Amerikës – Hooper: Marrëveshja gjithëpërfshirëse Kosovë-Serbi kërkon shkëmbim territori

By | July 13, 2019

Intervista – Hooper: Marrëdhëniet Kosovë-SHBA në nivelin më të ulët në 20 vjet

By | April 10, 2019

Intervista – Hooper: Kosova tani po shihet si një vend me liderë kokë-nxehtë

By | February 14, 2019

Si degjeneroi “dialogu” me Serbinë – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | December 19, 2018

Intervista – Hooper: rregullimet territoriale mes Kosovës dhe Serbisë, çështje taktike

By | August 25, 2018

Intervista – Hooper: Marrëveshja me Serbinë, nënkupton marrëdhënie të re me SHBA-të

By | August 22, 2018

Kosova e Serbia ta kuptojnë drejt vizitën e Bidenit – Nga James Hooper*

By | August 15, 2016

James Hooper: SHBA dhe rivendosja e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë (video)

By | December 6, 2015

James Hooper: Dështimi i votës për Gjykatën dëmton rëndë marrëdhëniet me SHBA

By | June 27, 2015