VOAL

VOAL

Tag Archive: Boris Tadiç

Boris Tadiq për Danas: Pas vrasjes së Gjinxhiqit dhe Oliverit, “ndjekësit” e Sheshelit synojnë Rada Trajkoviqin, Vuçiq një ndjekës i ideologjisë së Sheshelit

December 21, 2022

Si degjeneroi “dialogu” me Serbinë – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

December 19, 2018
Send this to a friend