VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: marrëdhënieve diplomatike

SPECIALE: 25 vjet Shqipëri-SHBA (video)

By | February 14, 2016

James Hooper: SHBA dhe rivendosja e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë (video)

By | December 6, 2015

Çaushi: Kushti i Enverit për marrëdhënie me Gjermaninë – duam 4 miliardë dollarë

By | October 14, 2015

1991-2015: Ambasada e SHBA kujton 1 tetorin, ditën e rihapjes në Tiranë

By | October 1, 2015