VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gruaja

Këndi i humorit: Një djalë i vogël 3 vjeçar është ulur pranë një gruaje shtatzënë

By | October 23, 2017

Këndi i humorit: Një polic është vetëm në shtëpi me fëmijën e sëmurë

By | July 17, 2017

Këndi i humorit: Burri i kërkon gruas ta shoqërojë tek doktori

By | July 1, 2017

Këndi i humorit: Burri dhe gruaja u nisën me makinë për week end

By | June 14, 2017

Këndi i humorit:

By | January 19, 2017

Këndi i humorit: Një njeri i varfër së bashku me gruan shkojnë në një panair të fshatit

By | October 12, 2016

Gruaja u qëllua për vdekje, por bebja në bark shpëtoi

By | May 17, 2016

Mesila Doda: Një grua e denoncoi Shullazin – shumë më me dinjitet se dy rektorët

By | May 3, 2016

Përkujtohet Lirak Bejko – Të përndjekurit: Sakrifica e tij të marrë kuptim, do hyjmë sërish në grevë!

By | October 10, 2015

Tom Doshi: Të kontrollohen tabulatet e mija – gruaja e Ismailajt ka kërku takim me mu

By | September 28, 2015

KOKA IME VËRSHOI DREJT QIELLIT – Cikël poetik nga JAMES TATE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 18, 2015