VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vithet

Këndi i humorit: Burri dhe gruaja do të dalin për darkë

By | April 28, 2019

Këndi i humorit: Pas një ndërhyrje kirurgjike në zemër, një gruaje rreth të pesëdhjetave, iu fanit Zoti pranë shtratit të saj

By | October 2, 2017