VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pasqyrë

Këndi i humorit: Burri dhe gruaja do të dalin për darkë

By | April 28, 2019

Këndi i humorit: Një fshatar shkon në treg, sheh një pasqyrë dhe e pyet tregtarin: ç’është kjo?

By | January 10, 2019

RETË – Poezi nga JORGE LUIS BORGES – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 15, 2018

Regjistrimi i popullsisë në vitin 2020

By | March 23, 2018

JO VETËM FËMIJA PASQYRË E PRINDIT – Mësuesit veteran Hysen Dervishi – Ese nga FASLLI HALITI

By | March 7, 2018

Pesë poezi nga vëllimi “Udhëtar me pluhur ferri” – Nga Petraq Risto

By | January 29, 2018

Suitat e pasqyrave – Cikël poetik nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | October 16, 2016

Këndi i humorit: Një fshatar shkon në treg; atje sheh një pasqyrë dhe pyet tregtarin

By | October 7, 2016

Bota është një pasqyrë – Poezi nga MAHMOUD SHABESTARI – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 1, 2016

Kurora – Poezi nga PAUL CELAN – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | March 14, 2016

ELSA NË PASQYRË – Poezi nga LOUIS ARAGON – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 19, 2015