VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: fëmijë

Shtim i rasteve me anemi në Shqipëri – Cilat janë shkaqet dhe kujdesi që duhet të tregoni

By | September 11, 2019

OKB: Më 2018 janë vrarë më shumë se kurrë fëmijë në zonat e konfliktit

By | September 9, 2019

Në fshatin Poklek, ku 23 fëmijë u vranë gjatë luftës (video)

By | August 31, 2019

UNICEF: Në Kosovë rreth 38.000 fëmijë më aftësi të kufizuar nuk e vijojnë shkollimin

By | July 25, 2019

Këndi i humorit: Një fëmijë udhëton me autobus dhe fillon të këndojë

By | February 11, 2019

Noti ndihmon në zhvillimin e bebeve dhe fëmijëve (fotot)

By | January 5, 2019

Këndi i humorit: Një polic është vetëm në shtëpi me të birin e sëmurë…

By | November 23, 2018

2400 fëmijë mes karvaneve të emigrantëve drejt Shteteve të Bashkuara

By | November 3, 2018

Më 25 tetor 1939 lindi Rifat Kukaj, prozator, poet, dramaturg, përkthyes dhe skenarist i letërsisë për fëmijë dhe të rritur

By | October 25, 2018

Kina përgatitet të heqë kufizimin e lindjes së dy fëmijëve

By | August 28, 2018

Fotot – Anija Butrinti shpëton 41 emigrantë në Egje, mes tyre fëmijë e gra shtatzëna

By | July 8, 2018

Në ujërat e Libisë shpëtohen 270 emigrantë

By | July 1, 2018

Fëmija qan: Ia dënuan me burgim të përjetshëm babain në Grupin Kumanova

By | November 3, 2017

Më shumë se 8000 fëmijë të vrarë apo të lënduar në konflike të ndryshme

By | October 6, 2017

Këndi i humorit: Një mësues është i dëshpëruar për sjelljen e nxënësve dhe iu tërheq atyre vëmendjen

By | August 19, 2017

Të du Kosovë! – Poezi nga Elida Buçpapaj

By | June 30, 2017