VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shtrat

Këndi i humorit: Një mbrëmje, pas 45 vjetësh martese, një çift është në shtrat

By | June 24, 2019

Këndi i humorit: Njëri hyn në një bar dhe gjen një mikun e tij tejet të trishtuar

By | May 26, 2019

Këndi i humorit: Një zotëri italian kthehet në shtëpi më herët se pritej

By | May 5, 2019

Këndi i humorit: Dy mikesha të ngushta flasin për dashuritë e tyre të dështuara

By | November 16, 2018

Këndi i humorit: Një djalë kalon natën duke pirë në një bar

By | October 8, 2018

Këndi i humorit: Një ditë Xeni pesëvjeçar e pyet gjyshin e tij

By | March 28, 2018

Këndi i humorit: Disa kureshtarë këmbëngulës e pyetën një njeri të zgjuar

By | September 15, 2017