VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nastradini

Këndi i humorit: Nastradini shkoi në pazar për të blerë një palë pantallona

By | June 6, 2020

Këndi i humorit: Një ditë Nastradini u nis për në fshatin fqinj

By | June 5, 2020

Këndi i humorit: Nastradini e kishte marrë hua kazanin e fqinjit

By | June 4, 2020

Këndi i humorit: Nastradini i ngarkoi thasët me grurë në gomarin e tij dhe u nis për në mulli

By | June 3, 2020

Këndi i humorit: Një natë një grup hajdutësh hyri në shtëpinë e Nastradinit

By | June 1, 2020

Këndi i humorit: Një natë Nastradini dhe një mik i tij po kundronin me admirim qiellin

By | May 31, 2020

Këndi i humorit: Një i njohur i kërkoi Nastradinit të dilte dëshmitar në gjyq dhe ta gënjejë kadiun

By | May 30, 2020

Këndi i humorit: Nastradini kishte marrë para borxh nga një mik dhe nuk po ia kthente dot në kohë

By | May 28, 2020

Këndi i humorit: Një ditë Nastradini u ngjit në predikatore dhe, para se të fillojë predikimin, i pyeti besimtarët

By | May 27, 2020

Këndi i humorit: Një ditë dimri, Nastradini mblodhi dru të thata në pyll dhe i ngarkoi në gomar

By | May 26, 2020

Këndi i humorit: Një nga biznesmenët më të mëdhenj të zonës e ftoi Nastradinin në shtëpi

By | May 25, 2020

Këndi i humorit: E panë njerëzit Nastradinin të ulur buzë liqenit dhe duke hedhur kos në ujë

By | May 24, 2020

Këndi i humorit: Disa fëmijë të komshijve ia morën Nastradinit çallmën

By | May 23, 2020

Këndi i humorit: Një natë vonë Nastradini dhe një mik i tij po udhëtonin për në shtëpi

By | May 22, 2020

Këndi i humorit: Një ditë gruaja e Nastradinit gatoi një ëmbëlsirë shumë të shijshme

By | May 21, 2020

Këndi i humorit: Një natë me hënë Nastradini shkoi tek pusi për të marrë ujë

By | May 20, 2020

Këndi i humorit: Nastradini shkoi në pazarin e zogjve

By | May 19, 2020

Këndi i humorit: Nastradini me të shoqen kishin një jorgan fare të vogël

By | May 18, 2020

Këndi i humorit: Nastradinit ia vodhën gomarin

By | May 17, 2020

Këndi i humorit: Nastradini kishte vetëm 10 pare për të ngrënë drekë me to

By | May 16, 2020

Këndi i humorit: Nastradini merr pjesë në një konferencë shkencëtarësh

By | May 15, 2020

Këndi i humorit: Nastradini po ecte në një rrugicë kur dikush rrëshqiti nga një çati

By | May 14, 2020

Këndi i humorit: Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa orë

By | May 13, 2020