VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: doktor

Këndi i humorit: Njëri shkon tek psikologu në qendër të qytetit dhe i thotë

By | May 28, 2019

Këndi i humorit: Një bujk shkon tek mjeku i tij për vizitë

By | May 18, 2019

Këndi i humorit: “Doktor, gruaja ime ka një dhimbje të fortë sikur ka apandesitin!”

By | March 24, 2019

Këndi i humorit: Një doktor, një inxhinier dhe një politikan po debatonin

By | March 19, 2019

Këndi i humorit: Një zotëri shkon te mjeku dhe i thotë

By | November 25, 2018

Këndi i humorit: Një mama është shumë e shqetësuar, i biri ka ngrënë një euro

By | January 26, 2018

Këndi i humorit: Doktorr Qerimit iu fut një pacient i çuditshëm një ditë në klinikë, duke i thënë i shqetësuar

By | January 17, 2018